Wednesday, December 16, 2015

Born Day

Assalamualaikum. today 15 December 2015 and im officially 18 years old. Getting old too fast. huhuhu. dalam tempoh setahun ni. macam macam jadi kat aku. gembira, sedih, marah, sakit hati, terasa hati dan macam2 ah punya perasaan. my journey for this year was, dapat sambung belajar kat Matrik Johor, Tangkak, jumpa kawan baru, kenal orang baru.dan ada manusia yang dah lama tak contact tetiba contact balik tapi in the end jadi stranger balik. taktahu lah puncanya apa. ada jugak yang memang dah lama tak tegur jugak disebabkan sesuatu masalah tetiba tegur balik dan berkawan balik dan still berkawan lagi, hope dah tak macam dulu lagilah, ada kawan even jauh macam mana sekali pun still stick together until now even tempat belajar lain lain, kalau cuti panjang mesti keluar sesama. ada kawan baru yang berlain negeri. sorang dok kelatan, sorang dok selangor, sorang dok melaka, sorang dok kl, sorang dok pahang dan yang lain tetap johor jugak~ ada time yang buat kita stress sebab kemahiran dinamika, yang tahap apa pun taktahu lah stressnya, haha. and family yang selalu stick together with me tak kira macam mana sekali pun dan selalu ada untuk aku :)
terima kasih semua yang masih stick together until now dan yang baru berkawan harap our friendship lasting forever. dan kepada yang dah pergi means taknak kawan tu, thanks jugak ada buat aku happy, senyum, bahagia apa semua. cuma. kalau datang balik hanya nak buat benda yang sama. tak perlu rasanya say 'hi' back. just go with your life and enjoy it until you can. Thanks Allah for the happiness and sadness that you give to me. You make me more stronger than before. I appreciate everything that you have done to me. I know your plan are the best and im just follow the flow what you have create for me. Thanks to everyone that have been apart of my journey in 2015.

-SitiNabihahOmar Officially 18 years old-

-xoxo-
~SN~

No comments: