Thursday, December 31, 2015

311215

Assalamualaikum. 31/12/15 last day for 2015 and tomorrow we will start new year<3
Dari awal tahun sampai lah sekarang memacam kot dah berlaku. suka, duka, bahagia, menangis, frust, sakit hati, kecewa, dan bersyukur.Terima kasih kepada yang masih stay sampai saat ini dan mengharapkan orang2 yang masih stay ni kekal stay sampai bila2 dan orang yang dah tak stay tu, have a goodlife with the other person. Terima kasih kepada yang terlibat di setiap memory yang aku ada untuk tahun ni. hargai sangat. Thanks for everything. Maaf jika ada terkasar bahasa, tersilap kata, dan menyinggungkan perasaan sesiapa. Harap dapat dimaafkan. Semoga pada tahun yang baru ini kita menjadi lebih baik, menjadi anak yang soleh/solehah, taat pada ibubapa, taat pada ajaranNya, dan sentiasa berjaya disetiap apa yang kita lakukan. In Shaa Allah. May Allah bless all of you~ 

-bieha-
SN

No comments: