Tuesday, October 13, 2015

Assalamualaikum, sekian lama rasanya tak update blog ni semua. Biasalah busy dengan hal diri sendiri. huhu. apa yang busy sangat tu erk? the new story about me, sekarang ni belajar kat Matrikulasi Johor, so memang busy lah duduk sini, banyak benda kena buat, yelah hanya Setahun je duduk sini. Ni pun dah nak habes 1sem dah. Final pun dah nak dekat. Haih takutnya~ harapnya dapat lah buat yang terbaik. heee. Ingatkan dah takde dah yang visit blog ni, rupanya ada, tengok kat shoutout tu ada je orang baru kat situ, hehe, taktahu sebenarnya nak story apa. haihh.
Kalau nak citer pasal roommate, roommate semua baik, sentiasa bagi kerjasama, even baru kenal tapi semua dah rapat macam dah lama jumpa, hehehe, best lah diaorang semua ni, Dahlah, tu je kot. nak tahu journey macam mana belajar 1sem kat sini, nantilah masa cuti sem nanti. hee. Takecare semua. Jaga diri baik2.

*my lovely readers, doakan saya ye nak final nanti 26/10 nanti biar saya tenang dan dapat jawab final dengan baik dan dapat keputusan yang cemerlang. Amin. Thanks for visiting my blog. -xoxo-

Much love<3


No comments: