Tuesday, March 31, 2015

just follow the flow~

Orang selalu tanya, ' kenapa tak couple? ' ' orang tu dah suka kenapa kau taknak? ' 'orang tu dah mintak couple dengan kau kenapa tak terima? ' ' kau tak teringin ke nak couple balik? ' , soalan tu selalu orang tanya.
Hmm, tipulah kata taknak couple balik macam dulu, cuma dah penat nak start semuanya balik. Dan sebabnya sekarang ni lebih prefer kawan daripada couple2 ni. Dah tak biasa dah hidup dalam alam macam tu. Even ada orang suka pun or aku sendiri suka orang tu just biar je. Lagipun tak mati pun kalau tak couple ni kan~ so, just follow the flow~ just ikut apa yang Allah dah rancangkan. Sebab apa yang Allah rancang itu lebih indah daripada kita rancang :) yeahh. I just happy with my life and happy with people around me :)

*right now, just wait for ' he is the one ' that Allah choose for me to be with me till jannah. InsyaAllah. Jika panjang umur, insyaAllah jumpa lagi. Assalamualaikum~

No comments: