Tuesday, January 29, 2013

about Siti Nabihah owner blog

Assalamualaikum..
apa khabar semua..sihat ke tidak?
harap semua sihat dan baik lah ye..
ok...
dah baca title post ni? dah kan..
post kali ni tentang diri aku..
apa tentang aku?
sejak aku sekolah rendah aku memang kuat marah..asyik nak marah orang je kejenya..
hehehe...untill now..tapi sifat pemarah dah kurang sikit lah..
cuma sifat bad mood and merajuk tu macam mula ada pulak..
dan aku mudah sakit hati..dan sakit hati aku tu mengambil masa yang lama untuk pulih..
aku pun tak tahu kenapa..then aku suka belanja kawan kawan aku..
if kat kat sekolah ada je aku belanja..sometime aku belanja sebab nak kecikkan duit..
tapi sekali sekala belanja apa salahnya...
betul tak? hehehe..
aku ni jugak seorang yang jahat..kenapa jahat? sebab selalu kenakan orang..
hahaha...jahat jugakkan? boleh lahh...
then ada sifat yang tak baik..
suka balas dendam, dengki and entah..hehehe
dan aku perasan jugak..aku nih sombong..
yeahh aku nih macam sombong..kalau kat facebook tu jarang tegur orang...
orang tegur aku...kalau orang dah tegur antara nak atau tak nak je aku reply..
kalau kawan aku semestinya aku reply..if strangers tu kurang sikit..
kalau mood aku ok aku reply..tak ok tak reply..
dan aku jugak d'chop sebagai orang yg sombong..
hahaha..memang punss...
d'alam maya yurp aku sombong..tapi realiti tak punss..
if dah kawan dgn aku aku jenis tak reti dduk diam..
hehehehe...dengan orang yg aku tak kenal yess aku agak sombong..
tapi dengan orang yang aku kenal aku akan jadi peramah..
gila gila orang nyer..ada orang ckp aku happening..ada orang cakap aku sporting..
entah tang mana aku happening and sporting...hahaha..
mungkin ada...cuma aku tak tahu..
mereka yang menilai kan..hehehehe...
dan aku nih jenis kuat nangis...ada je benda nak nangis..
lagi2 kalau dah break up...memang berjurai air mata aku..
macam air terjun tahu...hahaha..nanti pagi mata bengkak jek..
hohohoho..and then kalau aku rasa macam ada masalah..
hati susah hati..aku nangis jugak..pakwe aku cakap 'sikit sikit nangis'
hahaha...nak buat mcm mne...
tu je cara aku nak redakan hati yang sakit..
hmm...........
dan mood aku nih selalu tak betul..
tengh happy happy tetiba hati sakit macam kena parang yang baru d'asah..
tu lah mood aku sekarang..mungkin sebab sifat aku yang kuat jeles tu...
haihhh..susah betul jadi orang yang kuat jeless..brr..
ape seyhh.. 
hehehe...
by the way..
DON'T JUDGE ME BY MY FACE.. -XOXO-
Assalamualaikum...

#sebenarnya nih dah buat lama..cuma tak publish..sebab pasal aku kan..hehehe...so skang baru nak publish..for pakcikk tu.. budak comel nih dah publish...hahahah.. xD